joi, 17 septembrie 2009

OVER STOCK- UN MAGAZIN ONLINE CU ADEVARAT ACCESIBIL



www.overstock.com - Imaginati- va ca aveti un magazin online de imbracaminte si ca ati ramas cu marfa pe stoc. Pentru a castiga o vizibilitate mai mare si pentru a genera profit de pe urma produselor care sunt in plus, ati putea folosi www.overstock.com.

Overstock este o platforma in cadrul careia comerciantii pun la vanzare diverse produse la reducere. Asadar, veti gasi aici orice, incepand de la produse electronice pana la bijuterii. Si multe obiecte sub semnatura marilor designeri. Nu, nu este similar cu okazii.ro, pentru ca toate produsele sunt noi. Iar pt licitatii exista o categorie separata.

Incaltamintea variaza intre 20- 74 Euro, incluzand sandale, flip flops, cizme, pantofi, botine. Uitati-va si la categoris CLEARANCE, unde sunt afisate reducerile. Pe langa produsele "comune", cele de firma apartin unor marci renumite ca Dior, Chanel, Diesel, Prada, Fendi, Gucci, Miu Miu, YSL, etc. In aceasta categorie, preturile sunt ridicate, dar tot este un chilipir. Practic, este imposibil sa nu gasiti ceva pe placul dvs printre zecile de mii de produse prezentate.

Hm...Un colier din aur de 14k costa 25 Euro. Suna bine, nu? Oricum, majoritatea bijuteriilor au un pret incredibil :) In fine, este putin probabil sa gasiti ceva nemaipomenit aici, dar ganditi-va ca veti gasi, cu sigurantam ceva care sa va placa, fara a fi costisitor.

Plata se face online, cu Visa sau Mastercard, produsel ajunge in 12- 14 zile in Romania, iar pretl livrarii se calculeaza in functie de nr de produse.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu