miercuri, 2 septembrie 2009

CEMELONDON.CO.UK- INCA O ETICHETA A PROSTULUI GUST


www.cemelondon.co.uk Am descoperit recent acest magazin online si m-am gandit sa-i fac o scurta prezentare. In primul rand, acesta comercializeaza strict imbracaminte. Modelele sunt comune, nu au nimic deosebit, fiind de altfel similare cu ceea ce se gaseste in Romania. Diferenta consta in pret, care este mult mai scazut in varianta online. Puteti achizitiona o rochita cu doar 5 lire. Gama de produse este foarte limitata si nu aveti posibilitatea de a opta pentru diverse forme si culori. Personal, nu imi place mai nimic, dar datoria mea este de a va prezenta atat ceea ce merita vazut cat si ceea ce poate fi omis din lista dvs de shopping.

Oricum, acest magazin ar reprezenta o optiune de luat in considerare pt cineva care doreste sa deschida un mic boutique cu preturi reduse (mai ales ca cemelondon.uk comercializeaza si imbracaminte engross). Este slab reprezentat, cu siguranta, dar sunt magazine romanesti chiar mai slabe. Pe scurt- materiale proaste, culori nu tocmai de dorit si un design departe de ceea ce defineste bunul gust.

Livrarea in Romania se face in decurs de 7-10 zile lucratoare. Costurile aferente sunt scazute (din cate am inteles, produsele sunt livrate prin posta, ceea ce inseamna ca shipping-ul nu depaseste 5-10 Euro).

3 comentarii:

  1. As vrea sa o comand ? cat costa?

    RăspundețiȘtergere
  2. Intrati pe website si veti vedea pretul.

    RăspundețiȘtergere
  3. Hello, we are Ce Me London, and when you wrote this review our company was at a time of great change. Your comments are interesting, if a little harsh (!) but very useful and in a way, constructive, so thank you for your opinion. I invite any one who reads this to come back and visit, as we have a new designer, new materials and new styles. And we do not use the 'common' model anymore! www.cemelondon.co.uk

    RăspundețiȘtergere