luni, 1 martie 2010

AMICLUBWEAR.COM- DEAL OR SCAM?






www.amiclubwear.com- Intai am fost atrasa de pret si de varietate. Apoi am 'rasfoit' emotionata fiecare departament al acestui magazin online. Parea prea frumos sa fie adevarat. Chiar am citit pe niste bloguri oferte care sunau cam asa: 'Pentru $16/ produs comandat aduc articole de la AmiClubWear. Nu cumparati de la X sau Y, pt ca vand astfel de articole la preturi de XXX ori mai mari'. In fine, asta am mentionat asa, ca fapt divers.

Pentru a va face o idee, AmiClubWear este un magazin online de imbracaminte, incaltaminte, accesorii si makeup din SUA. La capitolul imbracaminte nu exceleaza, insa pantofiorii sunt reusiti in mare parte. De fapt, am regasit pe multe bloguri articole de incaltaminte achizitionate de aici. Multe produse par create special pt a satisface gusturile celor care ies frecvent la agatat, dar per ansamblu este ok. Structura site-ului este similara celei de la ASOS, Next, LaRedoute si altele de genul.

Produsele sunt sortate pe categorii, respectiv Heels Under $15, Floral Stuff, Clothing Under $12.99, SHOES, CLOTHING, BEAUTY, SWIMSUIT, COSTUME (de Halloween cica; eu spun ca este vb de fapt de roleplay), ACCESSORIES, CLEARANCE, BRAND si CELEBRITY STYLE. Dupa cum ati ghicit probabil, preturile sunt incredibil de mici. Puteti cumpara o pereche de pantofi superbi cu doar $9.99, o rochie pentru $11.99 si chiar mai putin, si tot asa...Ati prins ideea. AmiCluWear are sute de produse, deci aveti de unde alege. In plus, multe din ele va vor parea familiare, sunt sigura.

Si acum THE UGLY PART. Inainte de a comanda, am dat search pe Google la 'AmiClubWear review' si am constatat ca peste 90% dintre pareri sunt negative. Multi clienti se plang de faptul ca au comandat, au platit si nu au primit nimic sau ca datele de contact nu sunt valide, ca nu raspunde nimeni la telefon sau email sau ca au platit dupa care li s-a comunicat ca produsele comandate nu sunt pe stoc. Iar acestia au ramas cu banii dati. Puteti citi despre acest fenomen aici si aici. Informatiile relevante sunt pe prima pagina afisata de Google, restul sunt linkuri afiliate si publicitate sau postari sponsorizate despre AmiClubWear.

Mai departe nu mai e nimic de spus. Mi-a fost teama sa comand. Poate ca altii au intr-adevar o experienta pozitiva pe care sper sa o impartaseasca aici.

63 de comentarii:

  1. o prietena de-a mea si-a comandat niste cizme superbe de la amiclubwear, in decembrie 2009..n-a avut nici o problema. i-au venit prin posta, a platit transportul + pretul lor.. (60 lei, mai exact)..si e foarte incantata de ele..plus c-a umblat foarte mult cu ele..si nu au nici o problema..(ma refer dezlipite/descusute).

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna. Eu fac mereu comenzi de pe Ami si crede-ma ca nu am avut nici o problema de genu. Sunt multumita.

    RăspundețiȘtergere
  3. puteti sa-mi ziceti si mie cum pot da o comanda de pe acest site.

    RăspundețiȘtergere
  4. acuma cateva luni mi am primit comanda de la ei..si sunt f ok produsele..marimile corespund,preturile sunt execelente; as zice ca mai degraba comentariile negative de pe acele siteuri au fost platite decat cele pozitive

    RăspundețiȘtergere
  5. eu pot aduce de pe ami, victor_mvp@yahoo.com .comenzile in mare parte sunt ok, intr`adevar se intampla la comenzi mari sa nu mai fie produsele pe stoc, desi initial, cand comanda a fost data, erau in stoc. Dar nu e nicio problema pentru ca in cateva zile iti pun banii la loc in cont ca si refund. Produsele sunt bune in raport calitate/pret.

    RăspundețiȘtergere
  6. Si eu imi comand de pe ami si am pe blogul meu cateva perechi ramase pe stoc celui cu care dau eu comenzi. Se poate intampla sa nu fie pe stoc ceea ce ai comandat initial,insa banii sunt inapoiati. Ca si raport calitate/pret eu sunt de parere ca sunt foarte ok (chiar daca noi platim taxe de transport/vama+comisonul cui le aduce din SUA) in conditiile in care poti lua de pe ami pantofi care arata f bine cu 1,3 - 1,5 mil si in magazinele de la noi identici gasesti la minim 3 mil, pentru ca la noi multe branduri renumite au produse la care nu platesti atat materialul sau manopera ci eticheta

    RăspundețiȘtergere
  7. imi ziceti si mie,va rog cum pot sa fac o comanda.multumesc

    RăspundețiȘtergere
  8. Buna...va rog imi ziceti cum pot sa dau comanda de pe ami?va rog mult

    RăspundețiȘtergere
  9. Pt a comanda, alegeti produsul care va place, faceti click pe Add To Shopping Bag, dati Checkout, completati formularul de comanda cu datele dvs de contact, apoi faceti click pe Continue si urmati pasii indicati.

    RăspundețiȘtergere
  10. da,dar transportul cat ma ajunge?si in cat timp ajung produsele?

    RăspundețiȘtergere
  11. Asta veti afla la vama. Nu va poate spune nimeni dinainte.

    RăspundețiȘtergere
  12. Depinde de valoarea coletului, de greutate, etc

    RăspundețiȘtergere
  13. as dori sa comand si eu ..insa imi este frica de pretul livrarii . pentru o pereche de pantofi , 3-4 bluze , ar putea fi pretul comenzii mai mult de 30 - 50 de lei ?

    RăspundețiȘtergere
  14. Pai eu am luat un colet venit din China de 100 Ron si m-a costat 22 RON vama. Mi s-a spus ca la colete pana in $150 se plateste la vama doar TVA-ul de 19%, iar la colete de peste $150, TVA-ul plus taxele vamale aferente (calculate in functie de valoarea coletului, tara de origine, continut)

    RăspundețiȘtergere
  15. chiar azi am vizitat si yo site-ul...as da comanda k mi s par seriosi,dar tot d taxele de transport mi-e frik...cei care au dat comenzi,cat ati platit??pwp

    RăspundețiȘtergere
  16. mi am facut cont.. am dat 'add to shipping bag' si mi a aparut : '*NOTE: INTERNATIONAL CUSTOMER PLEASE PAY YOUR CREDIT CARD THROUGH PAYPAL EXPRESS CHECKOUT'. Ce inseamna asta?

    RăspundețiȘtergere
  17. Adica trebuie sa va faceti cont PayPal. Eu folosesc PayPal de 3-4 ani, primesc salariul prin acest program (transfer banii de pe PayPal pe card sau cumpar direct cu PayPal). Este gratuit si sigur.

    RăspundețiȘtergere
  18. credeam ca si cu Visa Electron merge.eu una asta am... imi poti, te rog frumos, da mai multe detalii de acest cont PayPal?

    RăspundețiȘtergere
  19. Pe PayPal trebuie sa deschizi un cont personal (online), furnizand adresa, nume, etc. Contul trebuie confirmat cu un card de credit/ debit (VISA Electron, de exemplu). Va trebui sa introduceti nr cardului, pt a confirma contul PayPal. Avantajul este ca folosing PayPal nu va mai trebui sa platiti direct cu cardul pt cele mai multe magazine online, deci riscul de a fi victima a unei fraude scade simtitor. Eu spre exemplu primesc banii de salariu pe PayPal (lucrez de acasa), apoi ii transfer pe card. Cand doresc sa cumpar ceva de pe Internet, introduc ID-ul contului PayPal (care este acelasi cu al adresai de mail de obicei), si nu nr cardului. Prin urmare, vanzatorul nu are access la card. Din pacate nu toate magazinele online accepta online.

    RăspundețiȘtergere
  20. Eu am facut comanda pe amiclubwear si am fost incantata, produsele sunt ca in imagine , raportul calitate/pret este ok .

    RăspundețiȘtergere
  21. Si eu am cumparat de vreo 3 ori de la ei si am fost multumita de incaltari.Au ajuns impecabil, fara nici un defect si foarte rezistenti. Desi nu sunt din piele naturala ci ecologica sau alte materiale, rezista foarte bine. Am purtat niste perechi de saboti 2 veri la rand si arata impecabil si anul asta!De preturi nu mai zic ca sun acceptabile si ma bucur ca gasesc marimi mari 40.Cel putin la cizme sunt croite bine pentru marimi mari sa imi vina si la pulpa.In tara la marimea 40 nu ma pot incheia la nici o pereche de cizme.Eu sunt foarte multumita!

    RăspundețiȘtergere
  22. Pot spune ca 150lei dai 150 fac,calapodul este extrem de incomfortabil,la aspect am atras toate privirile si cum se spune "baba sufera la frumusete"

    RăspundețiȘtergere
  23. Comenzi www.amiclubwear.com !!!!
    Site exclusiv for women`s !!!
    Pantofi , rochii, lenjerie, accesorii la preturi foarte mici !!!!

    ID:dagostin0
    TEL : 0766272921

    Onorez livrari in toata tara.

    RăspundețiȘtergere
  24. pentru cele care au facut comenzi pe site in mare cam cat le-a dus transportul taxe tva(pt suma care au comandat)...ma intereseaza si pe mine sa fac o comanda dar nu la intermediari pt ca nu am gasit comision mai mic de 15$/produs...multumesc frumos

    RăspundețiȘtergere
  25. mai cauta,sunt multi intermediari cu 10$ /produs ,incearca pe okazii.ro

    RăspundețiȘtergere
  26. ADUC LA COMANDA DE PE WWW.AMICLUBWEAR.COM ORICE PRODUS
    TRANSPORT PER PRODUS: 15 USD
    DURATA: 2 SAPTAMANI
    LIVRARE PRIN POSTA
    100% SIGUR
    contact: 0766420665
    id mess: ami_clubwear

    RăspundețiȘtergere
  27. BUna!Felicitari pentru blogul tau!
    Am vazut ca te pricepi foarte bine la site-uri de imbracaminte precum si la shipping si citesc des parerile tale despre cumpararea online. Am cumparat prin intermediari de pe asos, mandmdirect, boohoo.con. Cu toate acestea, de pilda acum, am descoperit site-ul next.co.uk care are niste incaltaminte minunata. Nu stiu daca tu ai scris despre el. As avea si o intrebare: daca vreau sa imi fac comanda prin paypal de pe siteul next(e in anglia), valoarea produselor cumparate e de 60 de lire si sa zicem ca taxa lor de transport este de 8 lire(nu stiu exact cat e dar dau un exemplu) trebuie sa mai platesc ceva, vreo taxa, la posta romana cand le ridic??(ca presupun ca de acolo trebuie sa le iau). Multumesc anticipat de raspuns

    RăspundețiȘtergere
  28. Multumesc mult pt cele spuse.

    Privind intrebarea ta, raspunsul este ca nu vei mai avea de platit nimic la posta decat in cazul in care ridici coletul dupa mai multe zile de la data sosirii sale. De exemplu, pt un colet ajuns la posta de aproximativ o saptamana, vei plati o taxa de 50-60 de bani, deci total nesamnificativa. Nu am scris despre Next.co.uk pt ca stiam ca nu mai livreaza in Romania. Personal ador acest magazin, dar am primit un email de la ei cu ceva timp in urma prin care eram anuntata ca nu mai livreaza in Romania. Poate ca au anulat aceasta regula intre timp.

    RăspundețiȘtergere
  29. Hello again!
    Mersi mult, mult de raspuns! ESte imbucurator ceea ce mi-ai zis. Inseamna ca nu trebuie sa mai depind de altii si de comisioanele lor!
    Uite, am gasit aici shipping catre Romania http://help.next.co.uk/Section.aspx?ItemId=10338
    Din cate vad eu, costul este de 5 lire, ceea ce mi se pare fff accesibil. Asa ca iti doresc shopping placut!

    RăspundețiȘtergere
  30. Comenzi www . amiclubwear . com !!!!
    Site exclusiv for women`s !!!
    Pantofi , rochii, lenjerie, accesorii la preturi foarte mici !!!!
    ID : dagostin0
    TEL : 0766272921
    Onorez livrari in toata tara.

    RăspundețiȘtergere
  31. buna fetelor! ultima data am comandat 2 produse de pe ami, iar la posta mi s'a spus ca dak comand mai mult de 2 produse, ei vor considera k le comercializez si voi fi nevoita sa platesc o taxa vamala de la noi din tara. maine urmeaza sa fac o comanda de 3 produse.. ce ma sfatuiti? a fost careva in aceasta situatie? tin sa precizez ca suma totala ar fi de 57.97 usd. daca as da comanda de 2, apoi de inca unul peste o zi, as scapa de taxa aceea? multumesc mult. o seara frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
  32. TE ROG FA UN REVIEW PENTRU VICTORIA'S SECRET , PT. CA NU SUNT ATATEA FETE CARE SUNT NEDUMERITE IN CAZUL VICTORIA'S SECRET!
    xoxo`

    RăspundețiȘtergere
  33. Buna. Puteti va rog fetelor sa imi spuneti si mie cam la ce pret ajunge taxa de livrare? Sau cel putin cat v-a ajuns pe voi. Multumesc

    RăspundețiȘtergere
  34. ppfff...am o luna de cand astept pachet de la amiclubwear(am comandat de 427$)....nu stiu ce sa fac...nr ala de pe site de tel nu e bun,am citit multe pareri negative...eu cand am facut comanda am pus acolo in formular adresele mele...lamuriti ma si pe mine....sunt indragostita de site ul asta,credeti ma k nu mi a venit pachetul si eu ma tot uit in fiecare zi sa vad ce lucruri noi au intrat si le adaug la favorite!! crek e prima teapa pe care o iau la cumparaturi on line!!!!..ooffff...

    RăspundețiȘtergere
  35. site-ul cu siguranta nu e fake, am comandat si eu de pe el, produsele vin mereu, am o gramada de prietene care isi cumpara de acolo si nu au nici o problema.DAca coletul nu va vine poate ati gresit adresa, sau nu ati scris ceva ce trebuia, poate nu mai sunt in stoc(ceea ce se intampla des dar ba returneaza banii ori il primesti mai tarziu cum aduc produsele).Eu zic ca puteti comanda direct sau prin cineva care face comezi si poate va e mai usor asa.

    RăspundețiȘtergere
  36. As vrea sa fac si eu comanda pe amiclubwear,dar nu stiu cat ma costa trasportul. Ma poate ajuta una din voi care a mai facut comenzi?! Nu comand mai mult de 2-3 produse si valoarea totala e mai mica de 100 de dolari, merita?! ( sau taxa de shipping e mult prea mare?!)
    Va rog sa imi spune-ti si mie cam cat a-ti platit transportul.
    Multumesc:*!

    RăspundețiȘtergere
  37. buna
    ce am patit eu pe amiclub: am comandat pt toata familia, prietene, colege etc in valoare de 465$. la aceasta suma am platit aproximativ 140$ transportul America-Romania. Toate bune si frumoase pana cand ajunge coletul la vama, unde pt a-l ridica trebuia sa platesc o taxa vamala de 700RON adica cam 210$( transportul mai ieftin decat taxa vamala????) stie cineva o alta metoda de primire comanda si de a scapa de o taxa vamala asa MARE? please help!!!

    RăspundețiȘtergere
  38. Este enorm de mult! Din pacate, nu exista alta cale decat cea a unui serviciu de curierat. Daca ai o cunostinta in afara tarii sa iti preia coletul si sa ti-l trimita printr-o firma particulara de curierat gen FedEx.

    RăspundețiȘtergere
  39. www.fashionleague.ro - produse pe stoc, livrare in 24 ore prin curierat, discount de 15% fata de pretul de pe site, produsele noi adaugate saptamanal, PE STOC !

    RăspundețiȘtergere
  40. Comenzi www.amiclubwear.com,
    id:incaltamintedama
    Comision :15$/produs (transport+vama)
    100$ SIGUR!!!

    RăspundețiȘtergere
  41. efectuezcomenzi amiclubwear.com in fiecare miercuri cu un comision de 10$/produs. Detalii gasiti pe www.roeastbay.net

    RăspundețiȘtergere
  42. si eu as vrea sa fac o comanda pe ami...de 400-500$...as vrea sa stiu daca as gasi o firma de curierat as scapa de toate taxele vamale..tva...etc??..sa stiti ca eu le am trimis cateva nailuri celor de la ami si mi au rasp de fiecare data..ba chiar au incercat sa mi dea toate detaliile pe care le am cerut

    RăspundețiȘtergere
  43. nu, taxele vamale sunt aceleasi pentru, indiferent daca folosesti un curier sau nu

    RăspundețiȘtergere
  44. Buna..am si eu o comanda mica de vreo 40 de dolari..ma ajuta un prieten care are card paypal..aveti idee cam cat mai platesc in plus la aceasta suma?

    RăspundețiȘtergere
  45. buna as dori si eu sa imi cumpar o pereche de botine http://www.amiclubwear.com/shoes-boots-figure-39xturquoisefabric.html# nr 36 si cat ar fi pretul final...ast rasp pe mail-ul meu petro_pigmeu@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  46. Hello. dear please i ask you some thing about your post your post is very nice and informatics. And fashion collection you put on your blog is so new and fresh design i like it so much Thanks for sharing

    RăspundețiȘtergere
  47. buna as dori sa stiu cum ati reusit sa comandati marimea potrivita la pantofi???

    RăspundețiȘtergere
  48. Comenzi www.amiclubwear.com !!!! Site exclusiv for women !!!
    Pantofi , rochii, lenjerie, accesorii la preturi foarte mici !!!!
    ID : comenzi.amiclub TEL : 0766272921
    Onorez livrari in toata tara.
    www.facebook.com/dagostin0

    RăspundețiȘtergere
  49. Vreau sa fac si eu o comanda de pantofi de pe site. Ma poate ajuta cineva, sa imi spuna daca a mai comandat cat a ajuns taxa de shipping?

    RăspundețiȘtergere
  50. chiar nu poate nimeni sa spuna cam cat ajunge transportul pentru o comanda de 40 de dolari..?

    RăspundețiȘtergere
  51. in jur de 50 de dolari, daca faci comanda direct, nu prin intermediari

    RăspundețiȘtergere
  52. plata cum se face daca faci comanda prin posta? pur si simplu platesti ramburs cand primesti coletul? ms

    RăspundețiȘtergere
  53. acuma cateva luni mi am primit comanda de la ei..si sunt f ok produsele..marimile corespund,preturile sunt execelente; as zice ca mai degraba comentariile negative de pe acele siteuri au fost platite decat cele pozitive

    RăspundețiȘtergere
  54. Your blog provided us with valuable information to work with. Each & every tips of your post are awesome. Thanks a lot for sharing. Keep blogging.

    Fast Eden Eternal by Veterans! Permanently Hackers Free! Buy RS Gold service from us is totally easy and safe.

    RăspundețiȘtergere
  55. se mai poate comanda? incaltarile arata superb si inteleg ca-s si de calitate...

    RăspundețiȘtergere
  56. in cate zile vine o comanda de pe ami?stie cnv?

    RăspundețiȘtergere
  57. Buna. Am facut o comanda pe amiclubwear si am primit un e-mail in care imi cereau urmatoarele: copie dupa un act de identitate, copie dupa cardul de credit si un formular completat cu toate detaliile cardului ( pt verificare). Mi se pare putin suspect... a mai primit cineva asa ceva? Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  58. Buna,un review la www.louboutinpumpsstore.com se poate? eu nu am gasit nimic :(

    RăspundețiȘtergere
  59. Ok, voi reveni cu un review in cursul saptamanii acesteia :)

    RăspundețiȘtergere
  60. ok.atunci astept cu nerabdare,ms mult

    RăspundețiȘtergere