marți, 1 noiembrie 2011

EVERYTHING5POUNDS--MODA LA BUGET REDUS








www.everything5pounds.com- Iata ca am decis sa reiau postarile de pe acest fashion blog datorita popularitatii sale. Voi incepe prin a va prezenta un magazin online care mi-a atras atentia datorita varietii oferite si preturilor infime.

Everything5Pounds ofera exact ceea ce promite--articole vestimentare si incaltaminte online la pretul de £5.00. Ceea ce ma uimeste este ca desi initial ai putea crede ca hainutele prezentate lasa de dorit, acestea chiar reusesc sa surprinda prin originalitate modelelor si stilul prezentat.

Majoritatea rochiilor, topurilor si a pantofilor sunt similare celor care apartin firmelor populare ca Zara si Mango. Desigur, inca este loc pentru imbunatatiri, dar este surprinzator sa remarci ca un magazin online de dimensiuni reduce care practica preturi atat de mici se prezinta cu ceva nou si de bun gust. In plus, toate articolele sunt insotite de comentarii si recenzii lasate de clienti.

Everything5pounds.com isi intampina clientii cu o oferta destul de bogata care include rochii de zi si de seara, topuri, leggings, lenjerie, botine decupate, cizme si accesorii. Nici un articol nu depaseste £5.00. Modelele sunt tineresti, adolescentine si foarte casual.

Livrarea se face si in Romania. Pretul depinde de greutatea totala a coletului. Din cate am inteles, majoritatea coletelor nu depasesc £3-£5 ca si pret de livrare.

Un comentariu: