duminică, 6 septembrie 2009

PRET-A-BEAUTE -CALITATE SI BRAND, FARA A IMPRESIONA


www.pret-a-beaute.com Va voi prezenta un magazin online axat pe incaltaminte, bijuterii, cosmetice si accesorii. 70% dintre produse sunt de firma si de data aceasta nu am nici cea mai mica indoiala privind verudicitatea lor. De altfel, puteti alege si dintre niste modele de ciorapi de dama, cu un pattern sofisticat si de bon gout. Dintre brand-uri, amintim: Burberry, Chanel, Chloe, Dior, Christian Lacroix, Estee Lauder, Fendi, Gucci, Jimmy Choo, Tom Ford, YSL, Versace.

Ceea ce m-a impresionat foarte mult este pretul cosmeticelor. Daca in Romania nu putem achizitiona o crema de fata Chanel sub 500- 700 RON, aici vom gasi aceste produse la pretul original, respectiv 29- 70 EURO. De exemplu, SOLEIL TAN DE CHANEL Moisturizing Bronzing Powder costa € 43.30, PURETÉ IDEALE Intense Refining Skin Complex Serum- € 49.40, etc. Ati prins ideea. Ok, sa trecem ma departe.

Gentile pornesc de la 380 Euro (Fendi), ajungand la € 1,780.00 (Gucci). Nu pot spune ca varietatea produselor este tocmai generoasa, sau ca modelele sunt extraordinare, dar macar putem miza pe calitate. Asta daca buzunarul ne permite, desigur.

Sincera sa fiu, cred ca in acest magazin online sunt prezente preponderent modele din colectiile vechi. Ma uitam la botine, de exemplu: bot ascutit, toc foarte subtire. Ideea este ca nu veti gasi nimic impresionant, dar merita sa aveti in garderoba macar un obiect vestimentar semnat de marii designeri. Poate da farmec chiar si celei mai modeste tinute.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu