luni, 1 februarie 2010

ShopChic & Chep- Japanese fashion again!



http://www.shopchiccheap.com/ Ca tot am discutat despre Japanese fashion, am gasit un website similar. http://www.shopchiccheap.com/ este un magazin online din SUA care comercializeaza imbracaminte de dama: rochii, bijuterii, bluze, jachete, topuri, camasi, etc. Desi nu am gasit o varietate larga de modele, cele prezente sunt super ok. Am cumva impresia ca achizitiile de aici sunt cumparate de pe wholesale-dress.net, dar e posibil sa ma insel considerand preturile mici de pe acest site.

Rochiile variaza intre $14 si $28, topurile sunt in jur de $15, iar jachetele nu depasesc $28. Nu sunt profund impresionata de ceea ce am gasit, dar este ok fata de alte magazine online. Transportul costa $15, ceea ce este incomparabil mai avantajos fata de
wholesale-dress.net, iar la comenzile peste $60, livrarea este gratuita.

4 comentarii:

  1. am descoperit in urma cu ceva timp blogul tau, si chiar imi place, felicitari, si multumesc, pentru timpul pe care-l petreci caracterizand magazinele, chiar imi place foarte mult ceea ce faci, spune-mi te rog, daca ma inregistrez la "persoane interesante", primesc mail-uri cu noile tale articole? chiar mi-ar placea.
    A si vroiam sa-ti mai arat ceva, m-am uitat peste ultimele magazine comentate de tine si chiar am vazut o diferenta destul de bare la unele produse.
    http://www.wholesale-dress.net/yoco-cute-button-lap-tops-black-g1121912.html
    la un pret de 5.75$, si aceasi bluza dar pe celalalt site: http://www.shopchiccheap.com/tops-and-tunics/black-boat-neck-shirt-with-side-button-detail/prod_109.html
    insa la un pret de 18 $

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc mult pentru interes. Din pacate nu dedic suficient timp acestui blog datorita jobului, dar de indata ce voi avea o situatie stabila voi scrie mai mult. Pt a fi notificata prin email atunci cand postez ceva trebuie sa faci click pe Abonaţi-vă la: Postare comentarii (Atom) (in josul paginii) si sa inregistrezi o adresa de mail.

    Multumesc inca o data,

    Andra

    RăspundețiȘtergere
  3. as vrea sa stiu daca ai comandat haine de pe site-ul wholesale-dress.net,

    RăspundețiȘtergere