sâmbătă, 20 februarie 2010

LIPSY.CO.UK- O IMBINARE DE STIL SI ACCENTE HOLLYWOODIENE





Lipsy.co.uk- O cititoare a blogului mi-a sugerat recent sa scriu despre Lipsy. Auzisem despre acest brand, care de altfel este extrem de popular in UK, dar nu avusesem inca curiozitatea de a vizita website-ul oficial. Lipsy are un format similar magazinelor Asos, Victoria's Secret si Next. Veti regasi categoriile JUST IN, BESTSELLERS, VIP, CELEBRITY STYLE dar si altele noi, cu totul deosebite: BOUDOIR, GRECIAN GODDESS si LITTLE MISS PERFECT.



Puteti alege dintr-o varietate semnificativa de rochii de zi si de seara, tinute intregi, diverse outfituri, camasi, fuste, accesorii, genti, pantofi si cosmetice. Modelele sunt speciale intr-adevar- drapaje, broderii, aplicatii creative, culori pastel dar si electrice, diversitate si stil- totul marcat de o nota hollywoodiana. Desi veti gasi o varietate mai mare la ASOS sau Victoria's Secret, cu Lipsy puteti merge la sigur. Personal, sunt placut impresionata de acest magazin. Chiar are ceva de oferit.

Acum urmeaza si partea mai putin placuta, si anume preturile, care nu sunt tocmai neglijabile. Majoritatea rochiilor costa undeva la £55.00, dar puteti gasi ceva deosebit si la £35.00 sau £70.00. Topurile variaza intre £22.00 si £48.00, iar pantofii nu depasesc £70.00. Rochiile din categoria VIP sunt ceva mai speciale privind pretul, dar restul produselor se incadreaza pe o linie constanta. Costul de livrare in Romania este de doar £8.00, iar produsele ajung in 7-10 zile lucratoare. Desi veti plati ceva mai mult pe articole, cel putin veti economisi la taxa de livrare, care este extrem de scazuta. 

5 comentarii:

  1. Cred ca mi le-am dorit pe toate...incaltarile nu m-au incantat,dar hainele chiar imi plac.Si charm-bracelets-urile lor,si posetele...rochiile au fost superbe.Pacat ca-s cam scumpe,dar pentru ocazie nu mi se mai par exagerate ci dimpotriva.La noi pana si cea mai ieftina carpa cu 3 paiete costa 100 lei si n-o poti lua nici la club daramite la o nunta,asa ca prin comparatie rochiile Lipsy nu mai par scumpe.Insa de zi cu zi eu nu as da atat pe ele momentan,imi ramane sa le admir pe site si sa sper in continuare la croitoreasa perfecta care sa-mi reproduca modelele in varianat cheap :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Foarte bine spus...Asta am si dprit sa subliniez. In Romania, dai mult mai mult pe tot ce este mai prost. Cel putin de aici iti poti comanda pentru un eveniment, fie ca este vorba despre ceva casual- o seara in club- sau despre ceva mai sofisticat. In plus, modelele sunt purtabile. Cumperi ceva pt acel moment deosebit, dar poti utiliza produsul si cu alte ocazii, chiar de zi cu zi.

    RăspundețiȘtergere
  3. cine face comanda pe lipsy?

    RăspundețiȘtergere
  4. da intradevar lipsy este ff popular in anglia si au niste produse superbe nu eram sigura ca pot face comanda din romania dar dupa ce am citit am obs! chiar imi trebe o rochie si niste accesorie de banchet ptr ca de obicei nu prea gasesc ce vreau aici in romania ! multumesc ptr informatie anyway i know abou lipsy for a long time :D keep support lipsy x

    RăspundețiȘtergere