duminică, 18 octombrie 2009

DRESS FOR LESS- JUST TAKE A LOOK

http://www.dress-for-less.com/ - Cu cateva zile in urma am citit niste anunturi date de anumiti bloggeri cum ca ar facilita comanda de pe acest website pt doar $10/ produs. Am intrat de curiozitate si am remarcat ca Dress For Less livreaza si in Romania la un pret foarte bun. Deci chiar nu inteleg rostul acelor anunturi. In fine... Veti gasi aici imbracaminte si incaltaminte apartinand unor brand-uri cunoscute ca Adidas, Guess, Ella Moss, Hilfiger Denim, Havana Club, Karl Lagerfeld, Miss Sixty, Vintage 54, Diesel, DKNY, Ed Hardy si multi altii. Spre deosebire de alte magazine online care prezinta creatiile acestor designeri, Dress For Less ne intampine cu preturi acceptabile. De exemplu, puteti achizitiona un top Guess cu € 39.90 sau o rochie Ben Sherman la acelasi pret. Ok, varietatea produselor nu este tocmai considerabila. Puteti gasi lucruri mai frumoase in magazinele traditionale. Dar macar putem miza pe calitate si brand. Apropo, costul livrarii este de doar 19.90 €, iar comanda ajunge in 7-13 zile sau in 2 zile ptr 59.00 €.

2 comentarii:

  1. salut! in primul rand trebuie neaparat sa spun ca ai un blog super util!

    apoi, avand in vedere ca esti asa de in tema, poti, te rog, sa imi dai niste detalii despre vama pt produse comandate din afara UE?
    de ex pe wholedress sau dress-for-less, in afara de taxa de transport perceputa de ei, cam cat as plati la vama?

    merci frumos si astept cu interes noi posturi pe blog :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Mersi mult.

    La vama platesti 16% (TVA) daca valoarea coletului este pana in 150 de euro si 16%+taxele de vama (am uitat exact cat) daca coletul trece de 150 de euro.

    RăspundețiȘtergere