duminică, 4 octombrie 2009

MY CLOSET- "DULAPUL" CU DE TOATE




www.mycloset.ro Cautam o pereche de botine cand am gasit acest magazin online. Auzisem de el, dar nu avusesem curiozitatea de a-l vizita. Sa incep prin a specifica brand-urile prezentate aici: Calvin Klein, DKNY, ECKO, Fornarina, French Connection, Hugo Boss, Lacoste, Miss Sixty, Ralph Lauren, Roxy, Ted Baker, Tommy Hilfiger si altele. Modelele sunt ok- unele simple, altele mai deosebite; nu pot spune ca am fost atrasa in mod special de ceva. Trebuie sa recunosc ca website-ul este foarte bine organizat pe categorii, facilitand navigarea. Rochiile mi se par fade; posete sunt tineresti, colorate si simpatice- nimic pretentios. Cele de la Guess mi-au placut foarte mult. Pantofii sport- super ok, modele variate, preturi bune. Pantofii de dama sunt reusiti, urmand preponderent o linie sport. Veti gasi si modele elegante, la un pret mai ridicat. Veti mai gasi si ceasuri, curele si accesorii.

Preturile variaza intre 130 RON si 4100 RON (o rochie Cavalli). Partea proasta este ca articolele care se incadreaza in niste limite de pret rezonabile arata destul de comun si cheap. Depinde de fiecare; personal, as prefera sa merg intr-un magazin real in cazul in care sunt dispusa sa dau 3000 ron pe un pardesiu.

Un comentariu:

  1. MyCloset.ro sunt foaaarte grei cu comenzile ... astept deja de 2 saptamani o comanda, nu mi se pare acceptabil deloc atat timp cat orice alta comanda in Romania imi vine in 2 zile, aici trebuie sa astept 2 saptamani.... Nu cred ca mai comand de la ei vreodata

    RăspundețiȘtergere